Houses & Hills S.r.l. - ITALIAN REAL ESTATE Find your dream property in le Marche English Nederlands Italian

Een huis kopen in le marcheDot

Startpagina  /  Een huis kopen in le marche

Laat uw wens uitkomen en vindt het huis van uw dromen in een van de meest fascinerende en rijke historische regio's van Italië.

De regio Marche is altijd een rustige streek van Italië geweest, met een onbeweeglijk landschap waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, tussen de immense groene heuvels en de geschiedenis die in elke stad en elk dorp tastbaar is.

Om deze reden wordt de aankoop van een huis in de Marche voor velen een kans om uit de hectiek van de stad te ontsnappen, of waarom niet, een kans om hun leven te veranderen.

Om de droom van de aanschaf van een huis in de heuvels van de Marche te realiseren, is het noodzakelijk om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner, die u kan begeleiden bij het kiezen en kopen van een huis.

Een huis kopen in le marche

Gids voor het aankopen van een huis in de marche

We weten dat het kopen van een woning in Italië soms behoorlijk ingewikkeld kan zijn, aangezien u de Italiaanse bureaucratie en de te volgen stappen niet kent. Dat is waarom Houses&Hills met zijn “chiavi in mano” (TURN-KEY) formule, het aankoopproces gemakkelijk en veilig wil regelen en garanderen.


De definitie van verkoop met behulp van de turn-key-formule

De uitdrukking "TURN-KEY" duidt op het feit dat alle inspanningen, die beginnen met het vinden van de geschikte locatie en vervolgen met het aantrekken van de juiste bedrijven, de bouwkundige expertise en alle administratieve procedures die geregeld moeten worden, voor u volledig uit handen worden genomen door Houses&Hills. Het team van architecten, bouwkundig ingenieurs en alle andere professionals zorgt voor de volledige realisatie van renoveren en/of transformeren het huis en de locatie van uw keuze van ruïne tot luxe landhuis, compleet, zorgeloos en klaar om bewoond te worden. Ook voor het eventuele onderhoud kan desgewenst gezorgd worden.

Vanaf het moment dat u het pand heeft uitgekozen waarop u wilt inschrijven, heeft u nergens meer omkijken naar, Houses&Hills regelt alles.

De voordelen van het kiezen van dit type interventie zijn:

  • vooraf weten wat de definitieve en totale prijs is;
  • de gegarandeerde levertijden;
  • de mogelijkheid om uit enkele projectvoorstellen het voorstel te kiezen dat bij uw smaak en uw behoeften past;
  • geen zorgen tot het moment dat we uw "Marche-droom" aan u leveren.

Het huis van uw dromen zal u worden getoond vanaf de staat waarin het zich bevindt, vergezeld van het architecturale project geïllustreerd in al zijn onderdelen, inclusief de totaalprijs en de bijbehorende tijdschema's.


De eerste stappen naar de aankoop van een huis in italiƫ

Ten eerste moet u een belastingcode - de zogeheten codice fiscale - opvragen, die in uw land van herkomst kan worden aangevraagd bij de ambassade, het Italiaanse consulaat of bij de Italiaanse belastingdienst; het is noodzakelijk om een paspoort te hebben voor identificatie.

Deze belastingcode is nodig om:

  • een bankrekening te kunnen openen in ItaliĆ«;
  • het koopcontract te kunnen ondertekenen;
  • in het algemeen relaties kunnen hebben met de Italiaanse overheid.

Het voorlopig koopcontract

Wanneer u uw droomhuis heeft geïdentificeerd tussen de opties die Houses&Hills u voorlegt, krijgt u een voorlopige verkoopovereenkomst waarin de kenmerken van het onroerend goed, de methoden voor het uitvoeren van het project, het tijdschema met de tijdstippen van de uit te voeren werken, de aankoopprijs en de overeenkomst voorgelegd.

Bij ondertekening van het contract betaalt u 30% van de totaalprijs als aanbetaling en borg in het geval u zich uit de overeenkomst terugtrekt; het resterende bedrag zal in vastgelegde volgorde worden betaald.

Voor deze procedures wordt een notaris (onafhankelijke juridische instantie die de akten voorbereidt en coördineert) aangesteld die u zal volgen en garanderen met betrekking tot de aankoop; de notaris zal u ook zijn onkostendeclaratie en de belastingen met betrekking tot de te betalen akte bezorgen.


De koopakte

De “rogito” is de akte waarmee het huis van uw dromen aan u wordt overgedragen, de akte wordt ondertekend op het kantoor van de notaris die de verantwoordelijkheid heeft om deze met de nodige zorgvuldigheid uit te voeren.

Wanneer u uw controles heeft uitgevoerd en de notaris heeft geverifieerd dat alles duidelijk voor u is, gaat u over tot betaling van het door de notaris getuigde eindsaldo. Hiervoor moet u een geldig identiteitsbewijs en uw Italiaanse belastingcode overleggen. De notaris geeft een afschrift van de akte af en legt de afschriften voor aan de belastingdienst en het kadaster.

Zodra deze transactie is voltooid, ontvangt u de sleutels van uw nieuwe Italiaanse woning.